• 27/7 veilige opslag
  • Flexibele huurtermijn
  • Ideale grootte
Home » Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Het huren van een opslagruimte bij OKSTORAGE is erg gemakkelijk en 24/7 mogelijk via ons online boekingssysteem. Lees hieronder in zes stappen hoe het huren van een opslagruimte bij ons in zijn werk gaat.

1. Bereken via onze ruimtecalculator hoe groot jouw opslagruimte moet zijn. 

2. Ga naar de boekingspagina en kies je gewenste opslagruimte.

3. Vul je gegevens* in en bevestig de door jou gekozen opslagruimte. 

4. Wij maken na het ontvangen van jouw boeking een persoonlijke pincode voor jou aan. Deze code is geldig vanaf de ingangsdatum van de huurtermijn en toets je aan de achterzijde van ons pand in op een elektronisch paneel om toegang tot het pand te krijgen. Met je persoonlijke pincode kun je standaard 7 dagen per week van 06.00 uur tot 23.00 uur bij je opslagruimte terecht.

5. In het pand ga je naar je eigen opslagruimte en open je het schuifslot. In je opslagruimte vind je je eigen slot en sleutel. Hiermee kun je jouw opslagruimte dus telkens op slot doen en openen. 

6. Om je spullen naar je opslagruimte te vervoeren, kun je gebruikmaken van de transportkarren die zich in de centrale hal bevinden. Ook kun je gebruikmaken van de goederenlift om je spullen naar de eerste verdieping te vervoeren.

We hopen je snel te kunnen verwelkomen op onze locatie aan de Pampuslaan in Weesp!
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

* Lees hier hoe wij volgens de AVG-regels omgaan met jouw gegevens.